Taxi Breda Luxemburg Airport

Professionele & exclusieve luchthavenvervoer
Luxembourg Airport
Luxembourg Airport Terminal

Info

Tag Luxembourg Airport
Adres Rue de Trèves, 2632 Findel, Luxembourg

Omschrijving

Boek nu bij ons online snel en gemakkelijk een taxi van Breda naar Luxemburg Airport. We hebben verschillende vervoerssoorten in verschillende prijsklassen dus ook de beste deal voor u. Bekijk hier onze tarieven en vervoerssoorten.

De enige internationale luchthaven van het land is Luxemburg Airport, niet ver van de hoofdstad, waar u niet alleen als reiziger terecht kunt voor vluchten naar talloze Europese bestemmingen, maar ook een unieke winkelervaring op kunt doen.

Het luchthavengebouw van Luxemburg verwelkomt 13 luchtvaartmaatschappijen die samen 24 landen en 67 luchthavens bedienen met gemiddeld meer dan 800 vluchten per week.

6 km ten oosten van de stad Luxemburg vindt u de enige internationale luchthaven die het land rijk is: Luxemburg Airport. De officiële naam is Luxemburg-Findel. De luchthaven van Luxemburg ligt net buiten de stad, op slechts 7 kilometer van het centrum. Normaal gesproken bent u met de auto niet langer dan 15 minuten onderweg.

In 2015 reisden ruim 2,5 miljoen passagiers via dit vliegveld. De jaarcapaciteit bedraagt 3 miljoen. Hiervoor staan 26 check-inbalies, 18 gates en 6 bruggen beschikbaar. De internationale vluchten worden vanaf twee terminals uitgevoerd. Het aantal reizigers is misschien niet zo veel, maar Luxemburg Airport staat wel in de wereld top 10 van drukste vrachtluchthavens.

Luxair, de internationale luchtvaartmaatschappij van het land is gevestigd op Luxemburg Airport. Dagelijks voert KLM Cityhopper vanaf Schiphol 5 rechtstreekse vluchten naar Luxemburg uit. Andere maatschappijen die vliegen van en naar Luxemburg zijn Aegean, Austrian, Air France, British Airways, Hahn Air, Hop!, Lot Polish Airlines, Lufthansa, Luxair Tours, Swiss International Airlines, Turkish Airlines en Vueling. Ruim 80 bestemmingen worden vanaf Luxemburg Airport aangevlogen. Deze bevinden zich in de West-Europese landen, aan de Europese, Turkse en Tunesische kust van de Middellandse Zee, aan de Atlantische kust van Marokko en op de Canarische eilanden.

Eind 2021 wordt een nieuwe tramverbinding geopend tussen Luxemburg Airport en Cloche d’Or ten zuiden van de stad, de tram zal rijden via het centrum en treinstation van Luxemburg stad.

Boek een Taxi van Breda naar Luxemburg Airport
Scan de code